Header

Neja Zupan

Dr. Neja Zupan je direktorica zavoda BISERNICA, zavoda za razvoj kreativnosti in osebno rast. Je doktorica organizacijskih znanosti, mednarodno priznana trenerka Nevro-Lingvističnega Programiranja (NLP), članica združenja mednarodnih trenerjev INLPTA , NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije, trenerka metode Z dotikom do zdravja, registrirana pri International Kinesiology Institute v Avstraliji in terapevtka kranio-sakralne terapije z mednarodno priznanim certifikatom.

Dr. Neja Zupan se ukvarja z razvojem posameznikov/skupin, da lahko v okolju polnem izzivov najdejo pot uspeha, zadovoljstva in zdravja. Njena posebnost je delo z vrhunskimi posamezniki, ki so izpostavljeni hitro spreminjajočemu okolju.

V Sloveniji ima veliko individualnih seans s posamezniki, ki jim pomaga prebuditi njihove notranje kvalitete in potenciale. Med mnogimi posamezniki, ki jim je pomagala, naštejemo samo nekaj najbolj odmevnih: ozdravitev raka, hiperaktivnosti, astme, disleksije, samomorilskih nagnjenj in drugo. Nekaj zgodb posamezniki opisujejo na DVDju »Telo govori resnico«, ki je bil izdan leta 2008 v zavodu BISERNICA.

Neja je avtor več slovenskih in mednarodnih strokovnih in znanstvenih člankov, kar je razvidno v zbirki COBISS. Svoja dela je izdala tudi v knjigi Zlata žlica (2006). Izdala je svoj CD z meditacijsko poezijo. Konec leta 2008 je izdala priročnik Z dotikom do zdravja. V začetku leta 2010 je izdala DVD in knjigo »Prebudi najboljše v sebi« z vajami za dvig energetske ravni v človeku, s čimer se izboljša delovanje imunskega sistema, dvigne razpoloženje in poveča ustvarjalnost. Je tudi avtorica knjige Osebna odličnost v zdravstvu.

Objavi
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks