Header

Darija Račnik

Pri starosti 27 let sem prišla do spoznanja, da živim precej enolično in nezdravo. Odločila sem se, da želim živeti drugače. Prenehala sem kaditi, pričela hoditi v planine, se pridružila seminarju joge, pričela sem brati knjige za osebno rast, zanimati so me pričele alternativne oblike zdravljenja, zeliščarstvo,razne masaže, zdrava prehrana…

Od takrat naprej sem se pričela učiti bolj zdravega življenjskega sloga ter se ukvarjati z osebno rastjo. Ugotovila sem, da si lahko postavim višje cilje, da sem lahko bolj ambiciozna, da znam in zmorem v življenju dati svoji družini in družbi še kaj več.,

Usmerjenost v osebni razvoj, ambicioznost, vedoželjnost  ter pripravljenost na spremembe in učenje so bili dejavniki, ki so kmalu pozitivno vplivali na mojo kariero.

Ukvarjanje z osebnim razvojem me je leta 2002 pripeljalo do prepoznanja, da želim preostanek življenja preživeti bolj kvalitetno v vseh ozirih. 

Skozi poklicno delo z ljudmi v službi in poleg dopolnilnega dela Bowenove terapevtke, maserke, refleksoterapevtke, sem ugotovila, da veliko težav, ki jih imamo ljudje, izhaja iz omejujočih prepričanj, neustreznih življenjskih strategij ter destruktivnih vedenj. Spoznala sem, da so izza bolečin in težav na telesnem nivoju mnogokrat psihosomatski sprožilci: stres, nezadovoljstvo, strah pred prihodnostjo, stare zamere, nejasnosti glede smisla bodočega življenja itn.

Da bi lahko svoje delo z ljudmi opravljala še bolj kakovostno, sem se odločila za izobraževanje s področja NLP.

Danes je moje delo s strankami in klienti usmerjeno v ustvarjanje pogojev za celovito telesno, čustveno in energetsko zdravje. Harmonija je ideal, ki ga je vredno doseči in ga lahko doseže kdorkoli.

031 548 066

darija@nlp-coach.si

nlp-coach.si

Objavi
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks