Header

Mateja Š. Dimic

Mag. Mateja Š. Dimic zaznamuje kreativnost, intuicija, poznavanje timskega dela, motiviranje ter sposobnost prepoznavanja človeških potencialov.

Njen prispevek v procesu coachinga so inventivni pristopi, ki jih prenaša z drugih področij in jih prilagaja naravi posameznega klienta. Kot oblikovalka razume uporabno vrednost oblikovalskega načina razmišljanja (design thinking) in jo združuje z NLP metodami in tehnikami. Klientom omogoča prostor, da sami raziščejo in najdejo lastne vire moči (think-out-of-the-box, lateralno mišljenje).

V skupinskih procesih posveča pozornost tako posameznim članom kot celotni skupini z namenom osebne rasti posameznika ter napredka celotne skupine.

Poleg osebnega in timskega coachinga, organizira in vodi delavnice, interaktivna predavanja in izobraževanja na temo osebne rasti posameznika, inovativnosti, kreativnosti in medsebojnega sodelovanja. (Kreativno podjetništvo in inoviranje, Prvi vtis v inovativni komunikaciji, Razvojni oblikovalski procesi, Unikatne osebnosti in njihov zunanji izgled v medsebojnih odnosih, Spodbujanje kreativnosti in inovativnosti, Srečanje z lastno kreativnostjo, NLP v kreativnih procesih, Disney – strategija, usposabljanje: Kreativno – Storilno, nadstandardni program: Kreativno ustvarjanje).

Lastna vedoželjnost in raziskovalni duh jo vodita, da se udeležuje strokovnih seminarjev s področja NLP-ja , osebne rasti, vodenja timov, motivacije, kreativnosti, inovacij.

Končala je mednarodni program NLP in dosegla nazive: NLP Praktik, NLP Mojster Praktik in NLP Coach.

e-mail: mateja.sustersic@guest.arnes.si

m: +386 31 755 354

skype: mateja.s.dimic19

http://www.mšd.si/

fb: mšd – moč širjenja dimenzij

Objavi
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks