Header

Author Archives: admin

Kolegialni coaching: S preizpraševanjem iz precepa

maj 5th, 2014 | Posted by admin in Uncategorized - (Komentarji so izklopljeni za Kolegialni coaching: S preizpraševanjem iz precepa)

Časopis NeDelo: Kolegialni coaching: S preizpraševanjem iz precepa

NLP kongres 2014

april 11th, 2014 | Posted by admin in Obvestila - (Komentarji so izklopljeni za NLP kongres 2014)

24. in 25. maja 2014 bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču potekal 1. NLP kongres v Sloveniji.

Vabimo vas, da se kongresa udeležite. Več o kongresu je objavljeno na spletni strani kongresahttp://2014.snlp.si.

Kvaliteta programa in predavateljev prinaša udeležencem vrhunsko NLP izkušnjo.

Časopis Delo – Cilj: poroka, čeprav še ne vem s kom

oktober 3rd, 2012 | Posted by admin in Uncategorized - (Komentarji so izklopljeni za Časopis Delo – Cilj: poroka, čeprav še ne vem s kom)

V časopisu Delo si lahko preberete članek o NLP coachingu.

Izkoristimo NLP coaching #2

april 21st, 2012 | Posted by admin in Uncategorized - (Komentarji so izklopljeni za Izkoristimo NLP coaching #2)

Ponedeljek 21.maja ob 17.30  Knjižnica Šiška, Trg komandanta Staneta 8, Ljubljana

S serijo delavnic v MKL predstavljamo in približujemo širši skupnosti NLP COACHING, ki je v svetu uveljavljena metoda za podpiranje posameznikov in skupin pri premagovanju stisk ter osebnem in profesionalnem razvoju. Coaching je opredeljen kot proces pomoči pri osebnem raziskovanju, doseganju boljših rezultatov in izboljševanju kakovosti življenja. Osredotoča se na učinkovito komuniciranje, obvladovanje čustev in stresa, upravljanje s časom in načrtovanje aktivnosti. Coach klientu ne ponuja rešitev, pač pa ga podpira pri njegovem lastnem raziskovanju z zastavljanjem t.i. močnih vprašanj, s pomočjo katerih lahko na svoj problem ali izziv pogleda na nov način. Ljudje zaradi vsakdanjih na videz drobnih stisk, dilem in izzivov največkrat ne hodijo po pomoč. V svetovalnico stopijo, ko je že res hudo. S skupnim projektom s knjižnicami zato želimo coaching kot strokovno podporo pri osebnostnem razvoju čim bolj približati širši skupnosti. Projekt je zasnovan kot kombinacija interaktivnih predstavitev v knjižnicah (s katerimi občanom ponudimo izkušnjo o tem, kako reševati probleme s pomočjo coachinga). Med vsemi udeleženci predstavitve v knjižnici Šiška  bomo izžrebali dva, ki bosta deležna brezplačnega coachinga v obliki desetih polurnih individualnih coahingov.

Spletno stran prenavljamo

februar 1st, 2012 | Posted by admin in Obvestila - (Komentarji so izklopljeni za Spletno stran prenavljamo)

Obveščamo vas, da spletno stran še dopolnjujemo.

Sekcija NLP coachev Slovenije

Izkoristimo NLP-coaching

januar 27th, 2012 | Posted by admin in Obvestila | Predstavitve - (Komentarji so izklopljeni za Izkoristimo NLP-coaching)

Sreda, 1.februar ob 19.30  Knjižnica Fužine, Preglov trg 15, Ljubljana

in

četrtek 23. februar ob 18. uri Knjižnica Bežigrad, Einspielerjeva ulica 1, Ljubljana

S serijo delavnic v MKL predstavljamo in približujemo širši skupnosti NLP COACHING, ki je v svetu uveljavljena metoda za podpiranje posameznikov in skupin pri premagovanju stisk ter osebnem in profesionalnem razvoju. Coaching je opredeljen kot proces pomoči pri osebnem raziskovanju, doseganju boljših rezultatov in izboljševanju kakovosti življenja. Osredotoča se na učinkovito komuniciranje, obvladovanje čustev in stresa, upravljanje s časom in načrtovanje aktivnosti. Coach klientu ne ponuja rešitev, pač pa ga podpira pri njegovem lastnem raziskovanju z zastavljanjem t.i. močnih vprašanj, s pomočjo katerih lahko na svoj problem ali izziv pogleda na nov način. Ljudje zaradi vsakdanjih na videz drobnih stisk, dilem in izzivov največkrat ne hodijo po pomoč. V svetovalnico stopijo, ko je že res hudo. S skupnim projektom s knjižnicami zato želimo coaching kot strokovno podporo pri osebnostnem razvoju čim bolj približati širši skupnosti. Projekt je zasnovan kot kombinacija interaktivnih predstavitev v knjižnicah (s katerimi občanom ponudimo izkušnjo o tem, kako reševati probleme s pomočjo coachinga) in ponudbe zastonj paketa coaching storitev v obsegu 8 srečanj za vse zainteresirane